Legal Notice

Content of this website is not allowed to be copied, changed or reproduced in comercial purposes without written permision of Jereb in Budja arhitekti d.o.o.

Jereb in Budja arhitekti also provides “links” to a wide variety of other web sites on the Internet. We are not responsible for their Privacy Policies or how those web sites manage information about their users. We strongly urge you to check with those web sites to determine their privacy policy. 

We hold the right to change the content of this website at any given time.

© Copyright Jereb in Budja arhitekti. All rights reserved.

Pravno obvestilo

 

Vsebine, objavljene na spletnih straneh http://www.jerebinbudja.si/ so last Jereb in Budja arhitekti d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

 

Prav tako si pridržujemo pravico do sprememb vsebin.

 

Pridržki
Jereb in Budja arhitekti d.o.o. bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti.

 

Jereb in Budja arhitekti d.o.o. tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, prav tako ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.

 

Jereb in Budja arhitekti d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

 

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

 

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:

 

Jereb in Budja arhitekti d.o.o.
Kočenska 5
1000 Ljubljana